Šport
149 ogledov

Kyrgios delil moralne nasvete: To je bilo kretensko

Nick Kyrgios Epa
Avstralec se je tokrat znašel na 'pravi' strani.

Novica, da sta se na turnirju Adria Tour v Zadru s koronavirusom okužila Grigor Dimitrov in Borna Ćorić, je hitro zaokrožila v teniškem svetu, med tistimi, ki so vse skupaj pokomentirali pa se je oglasil tudi poredni fant avstralskega tenisa Nick Kyrgios.

"Kretenska odločitev je bila, da se nadaljuje s tem turnirjem. Fantje, želim vam hitro okrevanje, ampak to se dogaja, če se ne držite pravil. Ljudje, to ni šala," je preko twitterja moraliziral Avstralec, ki se je v preteklosti večkrat znašel na mestu tistega, ki so ga socialna omrežja označila za krivega početja neumnosti. 

Ob sporočilu Gorana Ivaniševića, ki je vodil turnir v Zadru, da se dvoboji ne bodo nadaljevali, pa je Kyrgios cinično pripomnil: "Čestitam, kakšno vodenje!"

Finale turnirja v Zadru, ki je tako kot tisti v Beogradu potekal pred polnimi tribunami, je bil odpovedan po novici, da je zbolel Dimitrov. Testirani so bili tudi ostali udeleženci, Novak Đoković se ni želel testirati na Hrvaškem in je odpotoval v domovino, med okuženimi se je znašel tudi Ćorić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice