Šport
12592 ogledov

Škandalozen posnetek, kako so Đoković in Co. širili covid-19

Instagram
Po koncu prvega dela turnirja v Beogradu so se tenisači in nekateri člani njihovih ekip zbrali v enem izmed nočnih lokalov v Beogradu.

Posnetki z zabave iz enega od beograjskih lokalov, kjer so se po koncu prvega dejanja teniškega turnirnja Adria Tour divje zabavali Novak Đoković, Grigor Dimitrov, Dominic Thiem, Alexander Zverev in še nekaj srbskih tenisačev, so samo še en dokaz, da v srbski prestolnici ni bilo ne duha ne sluha o družbenem oddaljevanju ali drugih varnostnih ukrepih za zajezitev širjenja koronavirusa.

Teniški zvezdniki so si po napornem vikendu dali duša, se družili, plesali, prepevali in objemali. Đoković je v nekem trenutku slekel majico, Dimitrov se je valjal po tleh, družno so plesali limbo.

Grigor Dimitrov Adria Tour Šport Šok v Zadru: zvezdnik pozitiven na covid-19, finale odpovedan!

Posnetki radoživih tenisačev so v javnosti zaokrožili že pred dnevi, vendar učinek neodgovornega in potencialno smrtonosnega početja zdaj dobiva precej večje razsežnosti. Ogorčenje je bilo že takrat precejšnje, a neprimerljivo manjše kot danes, ko se je izkazalo, da je Dimitrov pozitiven na covid-19, okuženi pa naj bi bil vsaj še trije udeleženci turnirja, med njimi tudi hrvaški tenisač Borna Ćorić, ki je to tudi uradno potrdil.

Padajo kot domine Šport Razpad sistema, še več pozitivnih primerov na Hrvaškem

Nihče ne ve, ali se je Dimitrov okužil na turnirjih v Beogradu ali Zadru, na zabavi v nočnem klubu ali celo v domovini pred prihodom v Srbijo, kar bi bil nedvomno najslabši scenarij, saj je bil v preteklih dneh v stiku z igralci, člani organizacijskega ustroja, športniki drugih panog in celo s kopico hrvaških otrok.

dimitrov đoković Panika Šport Okuženi zvezdnik objemal na stotine otrok

Đoković je po izbruhu koronavirusnega škandala zavrnil možnost testiranja v Zadru in se vrnil v Beograd, kjer so nemudoma testirali tako njega kot njegovo družino ter člane ekipe, rezultati pa v tem trenutku še niso znani.

novak đoković Covid-19 Šport Đoković zavrnil testiranje

Komentarjev 2
  • Avatar lolekbolek
    lolekbolek 06:05 23.junij 2020.

    Očitno hočejo mediji Đokovića diskreditirati in medijsko "ubiti".

  • Avatar Berrilessa
    Berrilessa 01:09 23.junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu == H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m