Šport > Nogomet
1440 ogledov

Zvezdnik Chelseaja končal v lisicah, manekenka v bolnišnici

callum hodson-odoi Epa
Londonski policisti so v zgodnjih jutranjih urah aretirali mladega napadalca Chelseaja.

Otoški mediji poročajo o škandalu, v katerega je bil vpleten komaj 19-letni angleški reprezentant Callum Hudson-Odoi. Krilnega napadalca Chelseaja so policisti aretirali v zgodnjih nedeljskih urah, potem ko naj bi se v svojem prestižnem londonskem stanovanju sprl z neznano manekenko, pri čemer naj bi prišlo celo do fizičnega nasilja.

Dekle je na pomoč poklicalo policijo, na prizorišče pa je prispelo tudi reševalno vozilo, ki jo je zaradi domnevno slabega počutja prepeljalo v bolnišnico. Podrobnosti incidenta še niso znane, londonski klub pa za zdaj zavrača novinarska vprašanja na to temo.

hudson-odoi | Avtor: Epa Epa
Hudson-Odoi in manekenka naj bi se spoznala na spletu, kjer sta si izmenjala nekaj sporočil, nato pa jo je zvezdnik povabil v svoj dom in ponjo poslal avtomobil. Ona mu je pred tem posredovala več žgečkljivih fotografij. Naročil ji je, naj obleče zapeljivo spodnje perilo in ji obljubil, da se bosta dobro zabavala.

Očitno je med njima prišlo do hudega nesoglasja, saj se je nogometni zvezdnik ob 4. uri zjutraj znašel v policijskem pridržanju.

Po pričevanju očividcev je dekle v stavbo prispelo v soboto ob 20. uri, pozornost sosedov pa je pritegnilo z glamuroznim izgledom. Z obiskom sta tako nogometaš kot dekle kršila navodila glede družbenega oddaljevanja, ki so trenutno v veljavi na Otoku.

"V zadnjem času je bilo nekaj zborovanj, vendar nismo vedeli, kdo je odgovoren," je za britanske medije povedal eden od sosedov. "V stavbi živi kar nekaj nogometašev. Včeraj je šlo tako daleč, da je morala posredovati policija," je dodal.

Policija je v nedeljo potrdila, da je dekle res obiskalo bolnišnico in da je zvezdnik še vedno v priporu.

Hudson-Odoi je bil eden izmed prvih nogometašev elitnega angleškega prvenstva, ki se je okužil s koronavirusom, a je bolezen prebolel brez večjih zapletov.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice