Kyrgios za nasvet vprašal gledalko in ji nato stekel v objem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nick Kyrgios je imel tokrat nekaj dobrih potez.
Oglej si celoten članek

Avstralski teniški igralec Nick Kyrgios je znan po svojih izpadih na in ob igriščih. Znameniti so predvsem njegovi števični spori s sodniki, pred štirimi leti pa je Stanislasu Wawrinki med dvobojem zabrusil, da je njegov teniški kolega Thanasi Kokkinakis 'podrl' Švicarjevo dekle in si prislužil ogorčenje javnosti ter tudi ostalih igralcev. Med tistimi, ki ne skrivajo čustev do Avstralca sta tudi zvezdnika Rafael Nadal in Novak Đoković, Kyrgios pa jima že večkrat ni ostal dolžan.

A tokrat je Avstralec na turnirju v Washingtonu pokazal svojo simpatičnejšo stran. V četrtfinalu se je pomeril s Slovakom Norbertom Gombosom in odigral nekaj izjemnih točk. Ob koncu obračuna je vprašal gledalko za nasvet glede servisa, ki je očitno obrodil sadove. Kyrgios je dvoboj končal z asom in nato stekel v objem 'prišepetovlki'. 

V polfinalu je bil Avstralec nato v treh nizih boljši še od Grka Stefanosa Tsitsipasa, v finalu pa se bo pomeril z Rusom Daniilom Medvedjevom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.