Kyrie Irving bo prišel v Slovenijo, za to je odštel lepo vsoto

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na dobrodelni prireditvi je bila tudi ponudba za oddih v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Ekipa Dallas Mavericks ima na voljo kar nekaj dni odmora, saj bo na parket stopila šele v noči iz ponedeljka na torek po slovenskem času. Nekajdnevno zatišje v ligi NBA so pri franšizi izkoristili za tradicionalni Mavs Ball, dobrodelno prireditev na kateri zbirajo finančna sredstva za otroke, ženske in družine, ki so se znašli v težavah. 

Med ponudbami, ki so bile na dražbi, je bila tokrat tudi pot v Slovenijo, ki jo je Luka Dončić kasneje začinil še s tedenskimi pripravami in tekmo s slovensko reprezentanco. V boj za to čast sta se podala Kyrie Irving in zdaj že nekdanji glavni lastnik franšize Mark Cuban, oba sta v fundacijo prispevala po 77.000 ameriških dolarjev ter si tako priborila 'počitnice' v Sloveniji.

Dončić je odgovoril s 33.000 dolarji za Irvingov kamp košarkarskih veščin.

Luka in Kyrie sta sicer že dolgo znana tudi po svoji dobrodelnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 12:54 23. Marec 2024.

    SLOVENIJA BI BLA LEPA ČE NE BI BLO TEH SMRADOV RUSOFILOW PA SRBOV!............TEH JE TEŽKO IZTREBIT SO PREVEČ PONOSEN NAROD!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.