Kaj na zaplet pravi Košarkarska zveza Slovenije?

Foto: Epa
Foto: Epa
Polemika, ki buri duhove med zvestimi navijači slovenske košarkarske reprezentance.
Oglej si celoten članek

Slovenske ljubitelje košarke je na noge dvignila novica, da so se nekateri zvesti privrženci, ki so za naše fante stiskali pesti že v Helsinskih, morali v finalu zadovoljiti z drugorazrednimi vstopnicami.

Tiste najboljše - pod obročem - so namreč romale v roke slovenskega političnega vrha, ki se je kakopak odhitel fotografirati v družbo naših zlatih/srebrnih reprezentantov.

Pred finalom Zaplet s kartami, boljše naj bi dobili politiki

Oškodovani navijači niso mogli verjeti svojim ušesom in očem, novica pa se je kot požar razširila po družbenih omrežjih.

Na telefon nam je uspelo priklicati generalnega sekretarja Košarkarske zveze Slovenije (KZS) Radoslava Nesterovića, ki pa zaradi hude naglice ni mogel odgovarjati na podrobnejša vprašanja.

"Ne vem. Ne vem niti, kje so jih kupili," je dejal Nesterović. Seznanili smo ga, da pri turistični agenciji Kompas, nakar je dodal: "To ni naša pristojnost. Mi nismo organizator, tako da vstopnic ne moremo odvzemati. Ničesar ne vemo. Mi ne prodajamo kart in ne organiziramo dogodka."

Foto: Katarina Ponjavić Radoslav Nesterović

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:30 17. September 2017.

    Fulmmer in koga zdej to briga sploh??kaj blodiš neki tja v tri dni...

  • 19:16 17. September 2017.

    Boli me patka, jaz tudi doma ne bom gledal, tako kot nobene do sedaj....

  • 19:09 17. September 2017.

    Če ste pravi ljubitelj košarke, morate to preveriti ... !!! https://mybasketteam.com/sl

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.