KZS ne komentira umika Italije

Foto: Žurnal24 Roman Volčič (desno) se je skupaj s premierjem Borutom Pahorjem in ministrom Igo
Pri Košarkarski zvezi Slovenije ne želijo komentirati nepričakovanega umika italijanske kandidature za organizacijo EP v košarki leta 2013. "Do uradnega obvestila Fibe uradnih izjav ne bo," pravijo.
Oglej si celoten članek

Takole so zapisali pri Košarkarski zvezi Slovenije (sporočilo za javnost objavljamo v celoti):

Košarkarska zveza Slovenije, ki kandidira za organizacijo evropskega moškega košarkarskega prvenstva leta 2013, je prek spletne strani Košarkarske zveze Italije in tamkajšnjih medijev v petek, 15.10.2010, zvečer izvedela za umik kandidature Italije, edine preostale tekmice v boju za organizacijo (poprej so kandidaturo že umaknile Nemčija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina ter Češka). Zavedamo se, da vlada o tem vprašanju in na splošno o organizaciji EP veliko zanimanje, za kar se vam, medijem, najlepše zahvaljujemo, a odločili smo se, da do uradnega obvestila FIBA Europe o tej zadevi KZS uradnih izjav zavoljo spoštovanja glavne evropske košarkarske organizacije ne more dajati.
 
Na KZS se tako še naprej resno, odgovorno in z vso energijo pripravljamo na vrhunsko predstavitev projekta Eurobasket 2013 v Sloveniji, o katerega organizatorju bi sicer FIBA Europe moral razpravljati in odločati na seji izvršnega odbora 5. decembra 2010 v Münchnu.
 
Hvala vsem za razumevanje in podporo!
 
KOŠARKARSKA ZVEZA SLOVENIJE

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.