Šport > Košarka
25 ogledov

KZS ne komentira umika Italije

Roman Volčič (desno) se je skupaj s premierjem Borutom Pahorjem in ministrom Igo Žurnal24 main
Pri Košarkarski zvezi Slovenije ne želijo komentirati nepričakovanega umika italijanske kandidature za organizacijo EP v košarki leta 2013. "Do uradnega obvestila Fibe uradnih izjav ne bo," pravijo.

Takole so zapisali pri Košarkarski zvezi Slovenije (sporočilo za javnost objavljamo v celoti):

Košarkarska zveza Slovenije, ki kandidira za organizacijo evropskega moškega košarkarskega prvenstva leta 2013, je prek spletne strani Košarkarske zveze Italije in tamkajšnjih medijev v petek, 15.10.2010, zvečer izvedela za umik kandidature Italije, edine preostale tekmice v boju za organizacijo (poprej so kandidaturo že umaknile Nemčija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina ter Češka). Zavedamo se, da vlada o tem vprašanju in na splošno o organizaciji EP veliko zanimanje, za kar se vam, medijem, najlepše zahvaljujemo, a odločili smo se, da do uradnega obvestila FIBA Europe o tej zadevi KZS uradnih izjav zavoljo spoštovanja glavne evropske košarkarske organizacije ne more dajati.
 
Na KZS se tako še naprej resno, odgovorno in z vso energijo pripravljamo na vrhunsko predstavitev projekta Eurobasket 2013 v Sloveniji, o katerega organizatorju bi sicer FIBA Europe moral razpravljati in odločati na seji izvršnega odbora 5. decembra 2010 v Münchnu.
 
Hvala vsem za razumevanje in podporo!
 
KOŠARKARSKA ZVEZA SLOVENIJE

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.