KZS sporočila slabo novico, tako kaže Blažiču

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski košarkarski reprezentant Jaka Blažič bo zaradi poškodbe hrbta odsoten vsaj tri mesece.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Jaka Blažič, ki je po septembrskem evropskem prvenstvu okrepil turški Bahcesehir, mora zaradi poškodbe hrbta na prisilni počitek. Nepogrešljivi član reprezentance bo z igrišč odsoten približno tri mesece, so sporočili iz Košarkarske zveze Slovenije (KZS).

Ali ostaja? Konec ugibanj! KZS dokončno potrdila Sekulićevo usodo

Dvaintridesetletni branilec bo tako primoran izpustiti novembrski cikel kvalifikacij za svetovno prvenstvo, ko se bo slovenska izbrana vrsta pomerila z Izraelom in Nemčijo, so še dodali na KZS.

Zaradi poškodb bosta prihajajoči cikel primorana izpustiti tudi Zoran Dragić (stegenska mišica) in Luka Ščuka (križna kolenska vez).

Blažič je po koncu lanske sezone vzel slovo od Olimpije in okrepil turški Bahcesehir, s katerim je podpisal enoletno pogodbo. Na nedavno končanem EuroBasketu je na sedmih odigranih tekmah beležil povprečje 8,1 točke, 2,0 skoka in 1,0 podaje.

Slovenski košarkarji so tekmovanje sklenili z izpadom v četrtfinalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.