Lahko Rezai preseneti Williamsovo

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V finalu 3,5 milijona evrov vrednega teniškega turnirja v Madridu se bosta pomerili Američanka Venus Williams in presenetljivo Francozinja Aravane Rezai, ki je izločila Heninovo in Jankovićevo.
Oglej si celoten članek

V finalu 3,5 milijona evrov vrednega teniškega turnirja v Madridu se bosta pomerili Američanka Venus Williams in Francozinja Aravane Rezai. Williamsova je v polfinalu gladko premagala Izraelko Shahar Peer, Francozinja pa se je v finale uvrstila, potem ko je njena tekmica, Čehinja Lucie Šafarova, po izgubljenem prvem nizu predala dvoboj.

Za 23-letno Francozinjo je to največji uspeh v karieri, čeprav že ima dva naslova WTA (Strasbourg, Bali), pa še nikdar ni nastopila v zaključnem boju enega od velikih turnirjev, imenovanem Premier. Rezaijeva, ki se bo ne glede na rezultat v finalu prebila med prvih 20 igralk na svetu, je na poti do finala med drugimi premagala Belgijko Justine Henin in Srbkinjo Jeleno Janković.

WTA turnir, Madrid, izida polfinala:

Aravane Rezai (Fra) : Lucie Šafarova (Češ) 6:1, predaja;
Venus Williams (ZDA/4) : Shahar Peer (Izr) 6:3, 6:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.