Šport
15 ogledov

Lahko Rezai preseneti Williamsovo

1/17
Žurnal24 main
V finalu 3,5 milijona evrov vrednega teniškega turnirja v Madridu se bosta pomerili Američanka Venus Williams in presenetljivo Francozinja Aravane Rezai, ki je izločila Heninovo in Jankovićevo.

V finalu 3,5 milijona evrov vrednega teniškega turnirja v Madridu se bosta pomerili Američanka Venus Williams in Francozinja Aravane Rezai. Williamsova je v polfinalu gladko premagala Izraelko Shahar Peer, Francozinja pa se je v finale uvrstila, potem ko je njena tekmica, Čehinja Lucie Šafarova, po izgubljenem prvem nizu predala dvoboj.

Za 23-letno Francozinjo je to največji uspeh v karieri, čeprav že ima dva naslova WTA (Strasbourg, Bali), pa še nikdar ni nastopila v zaključnem boju enega od velikih turnirjev, imenovanem Premier. Rezaijeva, ki se bo ne glede na rezultat v finalu prebila med prvih 20 igralk na svetu, je na poti do finala med drugimi premagala Belgijko Justine Henin in Srbkinjo Jeleno Janković.

WTA turnir, Madrid, izida polfinala:

Aravane Rezai (Fra) : Lucie Šafarova (Češ) 6:1, predaja;
Venus Williams (ZDA/4) : Shahar Peer (Izr) 6:3, 6:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.