Lahm: Nogomet ni pripravljen na geje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Branilec Bayerna in nemške reprezentance Philipp Lahm je prepričan, da vzdušje na nogometnih stadionih homoseksualnim igralcem ne dovoljuje, da bi se javno razkrili.
Oglej si celoten članek

"Nogometni stadioni so redko politično korektni. Nogomet je podoben gladiatorskim igram. Menim, da družba ni na točki, kjer bi lahko sprejemala homoseksualne nogometaše, kot to lahko že vidimo drugje," je dejal Philipp Lahm. Eden od zaščitnih znakov Bayerna je izpostavil še en problem, ki je vse pogostejši v nemški Bundesligi. "Če pogledate dejstva, so depresija in druge duševne bolezni zelo pogoste. Na žalost se še vedno vse prevečkrat štejejo za nekakšno šibkost, čeprav se je to v zadnjem času morda spremenilo."

"Menim, da je najin odnos v javnosti predstavljen veliko slabše, kot v resnici je," pa je Lahm zavrnil medijska namigovanja, da naj bi bil v hudem sporu z Michaelom Ballackom, ki ga je leta 2010 nasledil na mestu kapetana nemške reprezentance.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.