Lampard: ''V užitek mi je 90 minut''

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Chelseaja Frank Lampard, ki je v nedeljo z dvema goloma ključno pripomogel k zmagi Londončanov nad Evertonom, še vedno ni podaljšal sodelovanja z modrimi. Angleškemu reprezentantu, ki je član Chelseaja že od leta 2001, pogodba poteče poleti.
Oglej si celoten članek

Frank Lampard je na tekmi 20. kola angleške lige, kjer je Chelsea premagal Everton (2:1), svojim delodajalcem pokazal, da ima še veliko ponuditi. Anglež je dosegel dva zadetka in Londončane izvlekel po začetnem zaostanku, v katerem so se znašli po vsega dveh minutah igre.

Lampard se s prihodnostjo, ki je za zdaj še negotova, ne obremenjuje preveč. ''Osebno samo upam, da bom igral v zmagoviti ekipi.  Poskusil bom dati vse od sebe, kot sem to vedno počel in bom počel tudi v prihodnje. Zavedam se številnih špekulacij in pogovorov, toda zame je užitek tistih 90 minut,'' je povedal Lampard, ki je v karieri za Chelsea zabil 192 golov - enega manj od drugega najboljšega strelca Londončanov Kerryja Dixona. ''Samo eden mi še manjka in upam, da ga bom dosegel, vendar ne smem prehitevati. Trenutno se o moji pogodbi ne pogovarjamo. Uživam v igri in trdo delam na treningih. Rad sem del ekipe in to je vse, kar vam lahko povem. Zadovoljen sem, da lahko igram in prispevam k zmagam,'' je povedal 34-letnik. Predstavnike sedme sile je še vedno zanimalo, ali se je s Chelseajem sploh pogovarjal o svoji prihodnosti. ''Ne,'' je kratko in jedrnato odvrnil Lampard.

O prihodnosti angleškega reprezentanta pa ni želel veliko povedati niti trener modrih Rafael Benítez. ''Resnično sem zadovoljen z ekipo in vsa čast Franku za dosežene gole. Lampard ima sklenjeno pogodbo, dobro mu gre in povsem je predan. Moja naloga je, da ostane v formi,'' je povedal španski strateg.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.