Šport > Nogomet
16 ogledov

Lampard: ''V užitek mi je 90 minut''

frank lampard EPA
Nogometaš Chelseaja Frank Lampard, ki je v nedeljo z dvema goloma ključno pripomogel k zmagi Londončanov nad Evertonom, še vedno ni podaljšal sodelovanja z modrimi. Angleškemu reprezentantu, ki je član Chelseaja že od leta 2001, pogodba poteče poleti.

Frank Lampard je na tekmi 20. kola angleške lige, kjer je Chelsea premagal Everton (2:1), svojim delodajalcem pokazal, da ima še veliko ponuditi. Anglež je dosegel dva zadetka in Londončane izvlekel po začetnem zaostanku, v katerem so se znašli po vsega dveh minutah igre.

Lampard se s prihodnostjo, ki je za zdaj še negotova, ne obremenjuje preveč. ''Osebno samo upam, da bom igral v zmagoviti ekipi.  Poskusil bom dati vse od sebe, kot sem to vedno počel in bom počel tudi v prihodnje. Zavedam se številnih špekulacij in pogovorov, toda zame je užitek tistih 90 minut,'' je povedal Lampard, ki je v karieri za Chelsea zabil 192 golov - enega manj od drugega najboljšega strelca Londončanov Kerryja Dixona. ''Samo eden mi še manjka in upam, da ga bom dosegel, vendar ne smem prehitevati. Trenutno se o moji pogodbi ne pogovarjamo. Uživam v igri in trdo delam na treningih. Rad sem del ekipe in to je vse, kar vam lahko povem. Zadovoljen sem, da lahko igram in prispevam k zmagam,'' je povedal 34-letnik. Predstavnike sedme sile je še vedno zanimalo, ali se je s Chelseajem sploh pogovarjal o svoji prihodnosti. ''Ne,'' je kratko in jedrnato odvrnil Lampard.

O prihodnosti angleškega reprezentanta pa ni želel veliko povedati niti trener modrih Rafael Benítez. ''Resnično sem zadovoljen z ekipo in vsa čast Franku za dosežene gole. Lampard ima sklenjeno pogodbo, dobro mu gre in povsem je predan. Moja naloga je, da ostane v formi,'' je povedal španski strateg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.