Lampičeva do polfinala

Foto: Profimedia
Smučarske tekačice in tekači so se v norveškem Drammnu merili v sprintu.
Oglej si celoten članek

Na 1,2 kilometra v klasičnem slogu sta zmagala domačina Maiken Caspersen Falla in Johannes Hoesflot Klaebo.

Anamarija Lampič se je na sprinterski tekmi za svetovni pokal edina med slovenskimi predstavniki prebila do polfinala in bila na koncu deseta. Katja Višnar je izpadla v četrtfinalu in bila skupno 23. Med 55 tekmovalkami je na 35. mestu končala Alenka Čebašek (+9,81), na 52. Eva Urevc (+14,7) in na 53. Anita Klemenčič (+14,96).

V kvalifikacijah je izpadlo pet slovenskih predstavnikov. Janez Lampič je bil 40. in za najhitrejšim Klaebom zaostal 11,14 sekunde, Miha Šimenc pa je bil med 53 tekmovalci 42. (+11,35).

Škandal v Avstriji Dekleta so se pred trenerjem zaklepala v stranišča, odgovorni molčali

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.