Lani še najkoristnejši igralec velikega finala, zdaj aretiran

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Moral je za zapahe.
Oglej si celoten članek

Lanski prvaki ameriškega nogometa New England Patriots so tokrat hitro izpadli v končnici, wide receiver moštva Julian Edelman pa se v obilici časa, ki ga v zadnjih letih ni imel (Patrioti so v zadnjih petih letih štirikrat nastopili v Super Bowlu in ga trikrat tudi osvojili, Edelman pa je bil najkoristnejši igralec ob naslovu leta 2019), pa se očitno ni dobro znašel.

V soboto je bil namreč aretira, ker je skočil na pokrov motorja mercedesa v Beverly Hillsu. Na njegovo smolo avto ni bil njegov. "Edelman se je nahajal v Beverly Huillsu, ko je iz neznanega razloga skočil na avto in ga pri tem poškodoval," je tako poročal TMZ.

Edelman je bil aretiran zaradi vandalizma, policija v Los Angelesu, ki ga je sicer kmalu izpustila na prostost, pa je sporočila, da je bil v vinjenem stanju, ko je prišlo do incidenta. Na sodišču se bo moral pojaviti sredi aprila.

Triintridesetletni Edelman je ob zadnjem porazu proti Titans ujel le tri podaje za 30 jardov, a je na tekmi vseeno dosegel touchdown. Po sezoni bo sicer moral na dve operaciji, poskušali bodo odpraviti njegove težave z ramenom in kolenom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.