Šport
2399 ogledov

Lani še najkoristnejši igralec velikega finala, zdaj aretiran

Julian Edelman Profimedia
Moral je za zapahe.

Lanski prvaki ameriškega nogometa New England Patriots so tokrat hitro izpadli v končnici, wide receiver moštva Julian Edelman pa se v obilici časa, ki ga v zadnjih letih ni imel (Patrioti so v zadnjih petih letih štirikrat nastopili v Super Bowlu in ga trikrat tudi osvojili, Edelman pa je bil najkoristnejši igralec ob naslovu leta 2019), pa se očitno ni dobro znašel.

V soboto je bil namreč aretira, ker je skočil na pokrov motorja mercedesa v Beverly Hillsu. Na njegovo smolo avto ni bil njegov. "Edelman se je nahajal v Beverly Huillsu, ko je iz neznanega razloga skočil na avto in ga pri tem poškodoval," je tako poročal TMZ.

Edelman je bil aretiran zaradi vandalizma, policija v Los Angelesu, ki ga je sicer kmalu izpustila na prostost, pa je sporočila, da je bil v vinjenem stanju, ko je prišlo do incidenta. Na sodišču se bo moral pojaviti sredi aprila.

Triintridesetletni Edelman je ob zadnjem porazu proti Titans ujel le tri podaje za 30 jardov, a je na tekmi vseeno dosegel touchdown. Po sezoni bo sicer moral na dve operaciji, poskušali bodo odpraviti njegove težave z ramenom in kolenom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.