Šport
142 ogledov

Padec imperija, prvaki že izpadli

Tom Brady Epa
Velika dinastija New England PAtriots se je že poslovila.

New England Patriots so prvič po četu 2013 izgubili tekmo končnice na svojem igrišču in tako ne bodo obranili naslov prvaka lige NHL. Patriote so na njihovem igrišču premagali Tennessee Titans z 20:13. Po izpadu se navijači zdaj sprašujejo predvsem o prihodnosti podajalca Toma Bradyja. Bo najboljši quaterback lige, ki šteje 42 let, zaigral še v naslednji sezoni?

Poraz franšize, ki je v zadnjih petih letih štirikrat nastopila v Super Bowlu in ga trikrat tudi osvojila, je še toliko bolj presenetljiv, saj so gostitelji dobro odprli tekmo. Povedli so s 3:0 z zadetkom iz polja, kasneje pa se je s touchdownom Juliana Edelmana na semaforju izpisal rezultat 10:7. Domači so po dobri obrambi imeli še priložnosti za tek v končno cono, a so se morali zadovoljiti z novim udarcem iz polja za 13;7.

Od tu dalje so prevladovali Titani. Derrick Henry je v prvem polčasu pretekel 120 jardov in poskrbel tudi za touchdown, ki je gostom prinesel vodstvo s 14:13. V drugem polčasu ekipi nista uspeli streti tekmečeve obrambe, nato pa je sledila Bradyjeva napaka. Titans so jo izkoristili za nov touchdown in dvoboj je bil odločen.

Brady, navijači so s transparenti in vzklikanjem jasno dali vedeti, da si ga še želijo v moštvu, je zbral 209 jardov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice