Šport
337 ogledov

Po 11 dneh ostal brez službe, nato končal kariero

antonio brown Epa
Neslaven konec zvezdnika ameriškega nogometa.

Dva dni za tem, ko so New England Patriots odpustili Antonia Browna, je slednji napovedal konec kariere v najmočnejši ligi na svetu v ameriškem nogometu. "Nikoli več ne bom igral v ligi NFL," je v nedeljo tvitnil Brown.

Lovilec, ki je kar šest let igral za Pittsburgh in tam ulovil 686 podaj ter ekipi priboril 9145 jardov prostora na igrišču, je tik pred sezono odšel v Oakland.

Športnik, ki mu številni pripisujejo težak značaj, je nekako prekinil pogodbo z Oakland Raiders ter se pridružil ekipi New England Patriots. Tam so ga le 11 dni po podpisu pogodbe odpustili.

"Zahvaljujemo se Antoniu za preteklih 11 dni, a mislimo, da je najbolje, da se naše poti spet ločijo," so mediji povzeli tiskovnega predstavnika kluba. Takoj nato so se pojavile govorice o novih prestopih, a je Brown sam napovedal, da končuje športno pot, poročajo agencije.

Antonio Brown Nov incident Šport Ameriški zvezdnik obtožen posilstva
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.