Lanzinger že operiran

Foto: Žurnal24 Nesrečnemu Lanzingerju bodo morali amputirati nogo.
Avstrijski smučar Matthias Lanzinger, ki se je na superveleslalomu huje poškodoval, je že bil operiran. Po zadnjih podatkih je Avstrijec, ki je utrpel odprti zlom golenice in mečnice, izven smrtne nevarnosti.
Oglej si celoten članek

Avstrijski smučar Matthias Lanzinger, ki je hudo padel na superveleslalomu v Kvitfjellu, je po zadnjih podatkih izven smrtne nevarnosti. Avstrijec je utrpel odprti zlom golenice in mečnice, poleg tega pa je dobil številne odrgnine po obrazu. Salzburžana so danes operirali v bolnišnici v Oslu, njegovo stanje pa je stabilno.

Prireditelji tekme so pri prevozu ponesrečenca imeli nemalo težav, saj so za let do bolnišnice uporabili kar turistični helikopter, ki so mu odstranili potniško klop, potem ko so ga v dolino prepeljali z akijem. Tokratna nesreča za Lanzingerja ni bila prva, saj je moral na operacijo že na začetku sezone, ko si je na novembrskem treningu superveleslaloma zlomil dlančno kost. V nadaljevanju si lahko ogledate tudi ta strahovit padec Lanzingerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.