Larry Bird spet za krmilom Indiane

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji košarkar in trener Larry Bird je ponovno prevzel mesto predsednika Indiana Pacers, ki ga je lani zapustil zaradi zdravstvenih težav.
Oglej si celoten članek

Nekdanji vrhunski košarkar Larry Bird, ki je leta 2012 zaradi zdravstvenih težav odstopil z mesta predsednika kluba Indiana Pacers, se je zdaj vrnil na staro mesto. Bird, ki ima tri šampionske prstane, je bil med drugim odgovoren tudi za novačenje igralcev.

"To leto premora mi je dalo možnost počitka, da sem pogledal malo nazaj v zgodovino in da sem si zdravstveno opomogel. Ekipa, ki me je nadomeščala, je naredila odlično delo, tudi sam se bom prihodnje naslonil na njihovo delo, da bomo v prvenstvu še boljši," je po vrnitvi v ekipo dejal Bird, ki je bil leta 2012 imenovan tudi v izvršni odbor NBA.

V NBA je Bird odigral 13 sezon z ekipo Boston Celtics in trikrat osvojil laskavi naslov MVP lige ter dvakrat naziv najkoristnejšega igralca v končnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.