Šport > Košarka
24 ogledov

Larry Bird spet za krmilom Indiane

larry bird EPA
Nekdanji košarkar in trener Larry Bird je ponovno prevzel mesto predsednika Indiana Pacers, ki ga je lani zapustil zaradi zdravstvenih težav.

Nekdanji vrhunski košarkar Larry Bird, ki je leta 2012 zaradi zdravstvenih težav odstopil z mesta predsednika kluba Indiana Pacers, se je zdaj vrnil na staro mesto. Bird, ki ima tri šampionske prstane, je bil med drugim odgovoren tudi za novačenje igralcev.

"To leto premora mi je dalo možnost počitka, da sem pogledal malo nazaj v zgodovino in da sem si zdravstveno opomogel. Ekipa, ki me je nadomeščala, je naredila odlično delo, tudi sam se bom prihodnje naslonil na njihovo delo, da bomo v prvenstvu še boljši," je po vrnitvi v ekipo dejal Bird, ki je bil leta 2012 imenovan tudi v izvršni odbor NBA.

V NBA je Bird odigral 13 sezon z ekipo Boston Celtics in trikrat osvojil laskavi naslov MVP lige ter dvakrat naziv najkoristnejšega igralca v končnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.