Laso bo ostal na čelu "slovenskega" kluba

Foto: Epa pablo laso
Real Madrid je izkazal zaupanje trenerju Pablu Lasu.
Oglej si celoten članek

Španski trener Pablo Laso je še za dve leti podaljšal pogodbo s košarkarskim klubom Real Madridom. Uspešen strateg, ki bi se mu pogodba iztekla poleti 2018, naj bi tako vodil košarkarje Reala do leta 2020.

Takrat v ekipi najbrž ne bo več slovenskega zvezdnika Luke Dončića, mogoče pa bodo Klemen Prepelič, ki naj bi se z Realom že dogovoril za prestop, Gašper Vidmar ali Žiga Dimec, o katerih Madridčani letos razmišljajo kot zamenjave za poškodovane igralce.

Nov na seznami Pri Realu še kar naprej vabijo Slovence

Devetinštiridesetletni Laso je na klop Reala prišel leta 2011, v sedmih sezonah pa je z njim osvojil 13 lovorik. Leta 2015 je postal evropski prvak, trikrat je bil tudi državni prvak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.