Lastnik Dallasa: Lahko bi dobili Bryanta

Foto: EPA
Foto: EPA
Kontroverzni lastnik NBA-ekipe Dallas Mavericks, Mark Cuban, je v pogovoru za ESPN razkril, da bi leta 2007 v Teksas lahko pripeljal enega najboljših košarkarjev lige, Kobeja Bryanta.
Oglej si celoten članek

Leta 2007 so bili Los Angeles Lakers v izgubljenem položaju. Legendarni center Shaquille O'Neal je zapustil mesto angelov, drugi zvezdnik Kobe Bryant pa je pogledoval za novo sredino, v kateri bi se lahko boril za naslov prvaka lige NBA. Lastnik Dallas Mavericks, Mark Cuban, je za ESPN razkril, da bi enega najboljših strelcev lige vseh časov lahko pripeljal v Teksas. Pogovori med Telički in igralcem naj bi bili že v zaključni fazi, a je nato prestop preprečil menedžer Jezernikov Mitch Kupchak.

"Snemali smo oddajo Ples z zvezdami, ko me je poklical agent Bryanta in mi dejal, da Kobe želi zapustiti Lakers. Moral sem prekiniti snemanje, da bi se lahko v popolnosti posvetil Bryantu," je dejal Cuban in pripomnil: "Kupchack je na koncu pregovoril Kobeja, da ostane, kar se mu je na koncu izplačalo z dvema zaporednima naslovoma v letih 2009 in 2010."

Razlog, zaradi katerega so Lakers zadrževali igralca, ki je sicer želel oditi, je Dirk Nowitzki, ki ni bil v nobeni kombinaciji za morebitno menjavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.