Lastnik Dallasa tvital v slovenščini

Foto: Anže Malovrh/STA
Foto: Anže Malovrh/STA
Uspešne predstave Slovenije spremljajo tudi na drugi strani Atlantika.
Oglej si celoten članek

Slovenija je v ključni tekmi za nadaljevanje olimpijskega turnirja ugnala Španijo (95:87) in si v četrtfinalu priigrala ugodnejšega tekmeca.

Luka Dončić in kolegi so zaostajali skozi večino tekme, v zadnjih minutah pa stopili na plin in zasluženo prišli do dveh točk.

Foto Španci in sodniki poskusili vse - Slovenija premočna!

Srečanje je spremljal tudi lastnik Dallas Mavericks - bogati poslovnež Mark Cuban. Po koncu obračunu se je podal na družbena omrežja.

Menjava igralca Pri Dallasu izpeljali 'trade', odšel član prve peterke

"Neverjetna zmaga!" je v slovenščini zapisal Američan in pri tem označil Dončića ter njegovega soimenjaka Luko Rupnika. "Hvala, dragi prijatelj," je prešerno odgovorila Košarkarska zveza Slovenije.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.