Lastnik kaznoval svoje košarkarje

Foto: EPA
Foto: EPA
Lastnik grškega kluba Panathinaikos Dimitris Giannakopoulos je po izpadu njegove ekipe v četrtfinalu Evrolige kaznoval svoje košarkarje.
Oglej si celoten članek

Košarkarji grškega Panathinaikosa so se morali po porazu v sinočnji odločilni tretji četrtfinalni tekmi evrolige proti Fenerbahčeju iz Istanbula domov v Atene za kazen namesto z letalom vrniti z avtobusom. Šef Panathinaikosa Dimitris Giannakopoulos je košarkarjem odpovedal predviden let in jih na dolgo pot domov poslal z avtobusom.

Grška ekipa je sinoči izgubila z 61:79 in po dveh porazih na domačih tleh izgubila še tretjič ter s tem predčasno opustila upe na zaključni turnir četverice. Zato so morali košarkarji na 1097 kilometrov dolgo pot za kazen z avtobusom, vožnja je trajala 11 ur. Giannakopoulos je sicer igralcem pred tekmo v gosteh obljubil bonus v višini 250.000 evrov, ki bi si ga igralci v primeru uvrstitve na zaključni turnir lahko razdelili med sabo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.