Lastnik Patriotov prodal šampionski prstan

Foto: Profimedia Robert Kraft
Prvi mož šampionske franšize se je izkazal.
Oglej si celoten članek

Prstan, ki ga je lastnik moštva New England Patriots dobil leta 2017 za zmago v finalu lige ameriškega nogometa, je na dobrodelni dražbi za pomoč najbolj prizadetim v pandemiji koronavirusa dosegel rekordno ceno - 1,025 milijona dolarjev.

Identiteta kupca zaenkrat ni znana, lastnik moštva Robert Kraft pa mu bo prstan izročil na stadionu Gillette pri Bostonu, na katerem igrajo Patriots. Do tja ga bo pripeljal zasebni helikopter lastnika kluba.

Prstan z 283 diamanti ima dodano vrednost, saj je New England do naslova prišel po zgodovinskem preobratu na Super Bowlih. Ekipa trenerja Billa Belichicka in takrat še podajalca Patriotov Toma Bradyja je namreč zaostajala s 3:28, na koncu pa po podaljšku proti Atlanta Falcons slavila s 34:28.

Začetna cena prstana je bila 75.000 dolarjev, končno ceno pa je dosegla že devet dni pred koncem dražbe "All In Challenge", ki je z ostalimi predmeti in ponudbami slavnih osebnosti zbrala 45 milijonov dolarjev.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.