Lauvergne: Murić prihaja v Partizan

Foto: ABA
Foto: ABA
Nekdanji košarkar Partizana Joffrey Lauvergne pravi, da se bo črno-belim pridružil slovenski reprezentant Edo Murić.
Oglej si celoten članek

Partizan ne more registrirati novih košarkarjev, saj mora najprej poplačati dolg do Jake Klobučarja. Črno-beli so precej denarja dolžni tudi Francozu Joffreyju Lauvergnu, a se košarkar, ki trenutno odlično igra na svetovnem prvenstvu v Španiji, ne bo odločil za tožbo.

"Partizan je zame naredil prav vse. Prav zaradi njega imam zdaj visoko pogodbo nv Himkiju. Takšnega zneska ne bi dobil, če ne bi bilo črno-belih. Lahko ste prepričani, da nikoli ne bom zahteval denarja od Partizana. Dobil sem, kar sem dobil. Meni je to dovolj," je dejal Lauvergne.

Visoki francoski košarkar je navijačem Partizana povedal še eno lepo novico. Napovedal je namreč prihod slovenskega reprezentanta Eda Murića. Čakalo naj bi se le na konec prepovedi registriranja tujih košarkarjev. "Pred nekaj dnevi sem se slišal z ljudmi, ki so zelo blizu Partizana. Dejali so mi, da je vse že dogovorjeno o prihodu Murića," je za Novosti dejal Francoz. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.