Šport
8 ogledov

Lauvergne: Murić prihaja v Partizan

Lauvergne Drobnjak Partizan Beograd Union Olimpija dvorana Pionir ABA ABA
Nekdanji košarkar Partizana Joffrey Lauvergne pravi, da se bo črno-belim pridružil slovenski reprezentant Edo Murić.

Partizan ne more registrirati novih košarkarjev, saj mora najprej poplačati dolg do Jake Klobučarja. Črno-beli so precej denarja dolžni tudi Francozu Joffreyju Lauvergnu, a se košarkar, ki trenutno odlično igra na svetovnem prvenstvu v Španiji, ne bo odločil za tožbo.

"Partizan je zame naredil prav vse. Prav zaradi njega imam zdaj visoko pogodbo nv Himkiju. Takšnega zneska ne bi dobil, če ne bi bilo črno-belih. Lahko ste prepričani, da nikoli ne bom zahteval denarja od Partizana. Dobil sem, kar sem dobil. Meni je to dovolj," je dejal Lauvergne.

Visoki francoski košarkar je navijačem Partizana povedal še eno lepo novico. Napovedal je namreč prihod slovenskega reprezentanta Eda Murića. Čakalo naj bi se le na konec prepovedi registriranja tujih košarkarjev. "Pred nekaj dnevi sem se slišal z ljudmi, ki so zelo blizu Partizana. Dejali so mi, da je vse že dogovorjeno o prihodu Murića," je za Novosti dejal Francoz. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.