Le en član kluba si je upal spregovoriti o odpustitvi trenerja

Foto: Epa
Foto: Epa
Mladi Francoz se je zahvalil odpuščenemu trenerju.
Oglej si celoten članek

Nemec Thomas Tuchel, ki je v minuli sezoni PSG popeljal v finale lige prvakov, je bil precej nepričakovano odpuščen z mesta glavnega trenerja pri pariškem velikanu. Njegova ekipa je namreč pri vrhu domačega prvenstva, uspešno so Parižani nastopili tudi v ligi prvakov, v minuli sezoni pa so znova pokorili Francijo.

O potezi vodstva je javno spregovoril le eden izmed zvezdnikov bogatega kluba, nemškemu strategu se je za opravljeno delo zahvalil le mladi Francoz Kylian Mbappe. "Na žalost je takšen nogometni zakon. Nihče ne bo pozabil časa, ki ste ga preživeli tukaj. Napisali ste prečudovito stran v zgodovini kluba. Hvala, trener," je na instagramu Tuchelu sporočil napadalec, ki je 20. decembra dopolnil 22 let. Vsi ostali nogometaši in zaposleni v klubu so previdno molčali.

PSG je na lestvici LIgue 1 trenutno tretji, a le s točko manj od vodilnega Lyona. Tuchel je bil odpuščen dan po zmagi s 4:0 proti Strasbourgu. Nemec je v klub prišel leta 2018 in osvojil dva naslova državnih prvakov, pokal in ligaški pokal. PSG je vodil na 127 tekmah in zabeležil 96 zmag ter 20 porazov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.