Šport > Nogomet
592 ogledov

Le en član kluba si je upal spregovoriti o odpustitvi trenerja

Kylian Mbappe Epa
Mladi Francoz se je zahvalil odpuščenemu trenerju.

Nemec Thomas Tuchel, ki je v minuli sezoni PSG popeljal v finale lige prvakov, je bil precej nepričakovano odpuščen z mesta glavnega trenerja pri pariškem velikanu. Njegova ekipa je namreč pri vrhu domačega prvenstva, uspešno so Parižani nastopili tudi v ligi prvakov, v minuli sezoni pa so znova pokorili Francijo.

O potezi vodstva je javno spregovoril le eden izmed zvezdnikov bogatega kluba, nemškemu strategu se je za opravljeno delo zahvalil le mladi Francoz Kylian Mbappe. "Na žalost je takšen nogometni zakon. Nihče ne bo pozabil časa, ki ste ga preživeli tukaj. Napisali ste prečudovito stran v zgodovini kluba. Hvala, trener," je na instagramu Tuchelu sporočil napadalec, ki je 20. decembra dopolnil 22 let. Vsi ostali nogometaši in zaposleni v klubu so previdno molčali.

PSG je na lestvici LIgue 1 trenutno tretji, a le s točko manj od vodilnega Lyona. Tuchel je bil odpuščen dan po zmagi s 4:0 proti Strasbourgu. Nemec je v klub prišel leta 2018 in osvojil dva naslova državnih prvakov, pokal in ligaški pokal. PSG je vodil na 127 tekmah in zabeležil 96 zmag ter 20 porazov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice