Šport > Nogomet
4285 ogledov

Neymar glasno jokal od neznosne bolečine, očetu počil film

Print Screen
Brazilski napadalec je ligaško tekmo med PSG-jem in Lyonom zapustil na nosilih. Do poškodbe je prišlo v sodnikovem podaljšku.

Neymar se je poškodoval na tekmi 14. kroga francoskega prvenstva, potem ko ga je v sodnikovem podaljšku s prekrškom za rdeči karton po tleh zrušil rojak Thiago Mendes.

Do incidenta je prišlo globoko v sodnikovem dodatku, ko je PSG iskal izenačujoči zadetek, prodor Neymarja pa je z brutalnim prekrškom zaustavil branilec Lyona, ki je tekmo na Parku princev na koncu dobil z izidom 1:0.  

S posnetka je razvidno, da je šel Mendes na žogo, kar pa ne opravičuje njegovega nevarnega početja. Neymar naj bi ob kontaktu utrpel resno poškodbo, v najslabšem primeru naj bi šlo za zlom gležnja. Več bodo pokazale preiskave.

Brazilskega napadalca, ki je bil po udarcu neutolažljiv, ob posredovanju zdravniške službe pa je glasno jokal, so z igrišča odnesli na nosilih.

neymar | Avtor: Epa Epa

Mendes si je za grob prekršek prislužil rdeči karton, danes pa se je 28-letnemu Neymarju javno opravičil. "Napake se v nogometu dogajajo. Tu pa sem, da se Neymarju iskreno opravičim," je na Instagramu zapisal Brazilec.

V nedeljo zvečer je Neymarjev oče preko Instagrama izpostavil število prekrškov, ki jih je utrpel njegov sin. "Do kdaj še? Zakaj ne sankcioniramo že prvega prekrška, prve napake, zakaj čakamo na sedmega, osmega, devetega?"

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Po nedeljski zmagi Lyona z 1:0 na parku princev je PSG zdrsnil na tretje mesto lestvice francoske lige. Pred njim sta Lille in Lyon, ki imata eno točko prednosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice