Šport > Nogomet
1513 ogledov

Zaradi sodnika obe moštvi odkorakali z zelenice

Liga prvakov incident Epa
Incident v Parizu.

Tekma med PSG-jem in Istanbul Basaksehirjem se je končla po slabi tretjini prvega polčasa. Na turški klopi so namreč negodovali nad odločitvijo glavnega sodnika na zelenici, dodatno pa je nato reči zakuhal četrti sodnik Sebastian Colţescu. Ta je na vprašanje glavnega delilca pravice Ovidiuja Haţegana, kdo bi moral prejeti karton, domnevno na krivca pokazal z rasistično opazko. Po nekaterih informacijah naj bi dejal 'the black guy' ('ta črni', op.p.).

Na turški klopi so skočili v zrak, po nekajminutnem razpravljanju pa so vsi nogometaši Basaksehirja zapustili igrišče in odšli v garderobo. Kasneje jim je sledila tudi domača zasedba. 

Po informacijah, ki so jih posredovali pri L'Equipe so dobili Turki na voljo do 22. ure, da se vrnejo na zelenico, v nasprotnem primeru jih najverjetneje čaka poraz za zeleno mizo. Tudi na televizijskih zaslonih se je pojavilo sporočilo, da se bo ob omenjenem času dvoboj nadaljeval.

Lionel Messi Zadnji krog Šport Enosmerni promet na ponovnem srečanju Ronalda in Messija

Parižani so se pojavili pri vhodu, ki pelje na zelenico, turških nogometašev ob predvidenem terminu ni bilo. Kasneje je bila tekma suspendirana.

Komentarjev 8
  • rexuathe 18:24 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

  • seicacun 14:44 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • siblfromwai 11:41 09.december 2020.

    www︎.︎ictec︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks