Le kako mu to uspeva? Eden bolj norih košev Luke Dončića

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski zvezdnik še naprej navdušuje na ogrevanjih.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Dallasa so v izjemni formi. Od šestega februarja dalje so četrta najuspešnejša ekipa v ligi NBA, trenutno pa se nahajajo na gostujoči turneji, kjer so zabeležili niz štirih zaporednih zmag. V ponedeljek Luko Dončića in kolege sicer čaka težek test, saj se bodo pomerili z najboljšim moštvom lige Utah Jazz.

Slovenec na tekmah navdušuje s svojii predstavami, mnogi ljubitelji košarke pa s pozornostjo spremljajo tudi njegova ogrevanja pred posameznimi obračuni. Dvaindvajsetletnik je tako pred dnevi z novo 'čarovnijo' navdušil gledalce v legendarni dvorani Madison Square Garden v New Yorku. Ob ogrevanju se je tokrat lotil soigralca Maxija Kleberja, mu pobegnil, nato pa v visokem loku poslal žogo skoraj s sredine igrišča proti obroču. Zatresla se je le mrežica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.