Le še Švedi s polnim izkupičkom

Foto: EPA
Foto: EPA
Na svetovnem rokometnem prvenstvu v Dohi je bil danes na sporedu tretji krog tekmovanja v skupinah C in D. Polni izkupiček imajo le še Švedi, ki so bili s 27:19 boljši od Alžirije in so si tako na široko odprli vrata v osmino finala.
Oglej si celoten članek

Nemška rokometna reprezentanca je danes ostala brez predčasne uvrstitve v osmino finala, potem ko je v tekmi tretjega kroga skupine D remizirala z Dansko 30:30. Nemci so zdaj s petimi točkami še vedno prvi na lestvici, drugouvrščeni Danci jih imajo štiri, tako kot tretji Poljaki, ki so ugnali Rusijo s 26:25.

Poljaki so z  zmago ohranili možnosti za napredovanje, potem ko so v pravem trilerju premagali rusko izbrano vrsto. S šestimi zadetki je bil za Poljake najbolj razpoložen Andrzej Rojewski. V skupini D sta tekmo odigrali še Argentina in zadnjeuvrščena Savdska Arabija, z 32:20 so bili boljši Argentinci.

Tri tekme so bile na sporedu tudi v skupini C, Čehi pa še naprej ostajajo brez zmage, danes so s 24:27 izgubili proti Egiptu, s štirimi točkami tretji ekipi skupine. Novo, že tretjo zmago pa je zabeležila izbrana vrsta Švedske, ki je bila s 27:19 boljša od Alžirije in ima na prvem mestu skupine polni izkupiček šestih točk. Švedi so že ob polčasu proti zadnjeuvrščeni ekipi skupine vodili s 15:6 in do konca le še nadzorovali potek dvoboja. S petimi točkami je v skupini C druga Francija, ki je tokrat remizirala z Islandijo s 26:26.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.