LeBron James dobil več glasov od Kobeja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
LeBron James (Miami) je dobil največ glasov za izbor v prvo moštvo letošnje sezone v severnoameriški košarkarski ligi NBA, Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) pa je bil v prvo peterko izbran še desetič in zdaj deli drugo mesto na večni lestvici vseh časov.
Oglej si celoten članek

Bryant, ki so ga v prvo postavo lige izbrali sedmič zapored, se je na večni lestvici pridružil Kareemu Abdul-Jabbarju, Elginu Baylorju, Bobu Cousyju, Michaelu Jordanu, Bobu Pettitu in Jerryju Westu. Vodi Karl Malone z enajstimi izbori.

James, v tej sezoni je bil še tretjič izbran za najkoristnejšega igralca lige (MVP), je dobil 118 od 120 možnih glasov za prvo ekipo; izbirali so ameriški novinarji in komentatorji, ki pokrivajo NBA. Z njim so v prvi peterki najboljši strelec lige Kevin Durant (Oklahoma City), Chris Paul (Los Angeles Clippers) in Dwight Howard (Orlando).

V drugo peterko NBA so bili izbrani Francoz Tony Parker (San Antonio), Russell Westbrook (Oklahoma City), Kevin Love (Minnesota), Blake Griffin (Los Angeles Clippers) in Andrew Bynum (Los Angeles Lakers). V tretji peterki so Dwyane Wade (Miami), Rajon Rondo (Boston), Carmelo Anthony (New York), Nemec Dirk Nowitzki (Dallas) in Tyson Chandler (New York).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.