LeBron obiskal nogometaše Barcelone

Pred dnevi na Kitajskem, ta konec tedna v Barceloni. Zvezdnik lige NBA, LeBron James. Obiskal je nogometaše, sodeloval na treningu in se fotografiral z dve glave nižjim Lionelom Messijem in soigralci (poglejte v videu). Košarkarska Barcelona v času lockouta ni njegova destinacija: "Treniram, da bi bil boljši v NBA. To je moj edini cilj."
Oglej si celoten članek

"Šampionski prstan v NBA. Rad bi ga osvojil. To mi pomeni vse. Je moj clj, za katerega moram trdo delati. Da postanem prvak lige NBA, je moja velika obsesija," je na druženju s španskimi novinarji dejal LeBron James, trenutno "zaklenjeni" član Miami Heatov, ki je eden redkih, ki verjame, da bo lockout končan še pred začetkom sezone in bo ta odigrana v celoti. Drugi Jamesov cilj so olimpijske igre v Londonu, kjer bo z ameriško reprezentantco skušal ubraniti naslov prvaka. "Osnovni cilj je, da pridemo v finale." Zaveda se moči tekmecev. "Španija ima odlično ekipo, ki jo zelo cenim. Računati pa bo treba še na nekaj drugih reprezentant."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.