Šport > Košarka
10 ogledov

LeBron obiskal nogometaše Barcelone

lebron james barcelona 2011 obiska Reuters
Pred dnevi na Kitajskem, ta konec tedna v Barceloni. Zvezdnik lige NBA, LeBron James. Obiskal je nogometaše, sodeloval na treningu in se fotografiral z dve glave nižjim Lionelom Messijem in soigralci (poglejte v videu). Košarkarska Barcelona v času lockouta ni njegova destinacija: "Treniram, da bi bil boljši v NBA. To je moj edini cilj."

"Šampionski prstan v NBA. Rad bi ga osvojil. To mi pomeni vse. Je moj clj, za katerega moram trdo delati. Da postanem prvak lige NBA, je moja velika obsesija," je na druženju s španskimi novinarji dejal LeBron James, trenutno "zaklenjeni" član Miami Heatov, ki je eden redkih, ki verjame, da bo lockout končan še pred začetkom sezone in bo ta odigrana v celoti. Drugi Jamesov cilj so olimpijske igre v Londonu, kjer bo z ameriško reprezentantco skušal ubraniti naslov prvaka. "Osnovni cilj je, da pridemo v finale." Zaveda se moči tekmecev. "Španija ima odlično ekipo, ki jo zelo cenim. Računati pa bo treba še na nekaj drugih reprezentant."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.