Šport > Košarka
20 ogledov

James trdo trenira za NBA, ne išče kluba

LeBron James trening EPA
"Sem optimist, da bomo imeli sezono," pove LeBron James, ki ga igranje v nadomestnem klubu ne zanima. Da bi postal boljši, je med poletjem treniral tudi pod vodstvom Hakeema Olajuwona. "Želim postati kompleten igralec, boljši vodja na in izven igrišča."

Medtem ko številni košarkarji lige NBA, kjer so zaradi lockouta vse aktivnosti zamrznjene, razmišljajo o igranju na Kitajskem (nekateri pa tudi o Evropi), pa je zvezdnik Miami Heatov LeBron James prepričan, da bo naslednja sezona najmočnejše lige na svetu rešena in tako o nadomestnem klubu ne razmišlja. "Sem optimist, da bomo imeli sezono. Zelo sem optimističen," je dejal za ESPN. "Osredotočam se le na svojo igro, da bi postal še boljši. Vsak dan delam na svoji igri." Poraza v finalu proti Dallas Mavericksom pač ni pozabil. "Dallas je odlično moštvo in je zasluženo osvojil naslov, sam pa bom to izkoristil za dodatno motivacijo pred novo sezono."


"Delam vse, da bi bil boljši. Sam sem si najboljši kritik. Želim postati kompleten igralec, boljši vodja na in izven igrišča, da bi nekoč le osvojil prvenstvo." Da bi res postal boljši, se je James med poletjem večkrat odpravil v Houston in treniral pod vodstvom legendarnega Hakeema Olajuwona. "Bil je neverjeten talent. Večkratni prvak." LeBron se tako nemoteno pripravlja na sezono, pa čeprav je pred dnevi predsednik združenja igralcev Billy Hunter dejal, da se lahko zgodi, da odpade celotna sezona. "Pripravljam se, da bi bil odličen že naslednji mesec na pripravljalnem kampu ekipe. Zelo sem optimističen, da se bodo Hunter, lastniki in komisar David Stern zmenili, da bomo lahko odigrali sezono. Jaz bom nanjo pripravljen."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.