LeBron po zmagi Gasola: ''Bedno''

Foto: EPA
Foto: EPA
Košarkarski zvezdnik LeBron James ni najbolje sprejel, da je v glasovanju za najboljšega obrambnega košarkarja leta končal na drugem mestu. Zmago mu je ukradel center Memphis Grizzlies Španec Marc Gasol.
Oglej si celoten članek

Španski košarkar Marc Gasol, ki v višino meri 216 cm, je bil pred dnevi izglasovan za najboljšega obrambnega košarkarja lige NBA. Center Memphis Grizzlies je zbral 212 točk, za njim pa sta se zvrstila LeBron James (Miami Heat) s 149 in Serge Ibaka (Oklahoma City Thunder) s 122 točkami. ''Sem prvi Evropejec, ki mu je to uspelo. To je velika čast. Zdaj mislim, da mi bodo otroci verjeli, ko jim bom povedal, da sem igral v NBA,'' je po zmagi povedal Gasol.

Nad izidom glasovanja pa ni bil pretirano navdušen LeBron James. ''Bedno. Bedno je končati na drugem mestu. Kdo si želi biti drugi?'' se je pritoževal James. Košarkar Miamija v povprečju na tekmo dosega 6,8 skokov v obrambi, 1,7 ukradene žoge in eno blokado.

Na drugi strani se Gasol ponaša s 7,8 skoka, 1,7 blokade in eno ukradeno žogo na tekmo. Obramba Memphisa je bila v letošnnji sezoni najbolj učinkovita, saj so nasprotniki proti grizlijem v povprečju dosegali le 88,7 točke na tekmo. ''Pokrivam vse na igrišču, od organizatorja igre do centra. Ne vem, če to počne še kdo drug,'' je dodal razočarani James.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.