LeBron premleva milijonsko ponudbo

Foto: EPA
Foto: EPA
Košarkar LeBron James očitno premleva ponudbo Magica Johnsonu, ki je zmagovalcu v zabijanju pripravljen plačati milijon dolarjev, če se tekmovanja udeleži tudi James. Eden najboljših košarkarjev na svetu odločitve še ni sprejel, saj bo naslednji All-Star vikend na sporedu šele čez nekaj manj kot leto dni.
Oglej si celoten članek

LeBron James je v intervjuju pred tekmo z New York Knicks, na kateri je za zmago vročice prispeval 29 točk in 11 skokov, spregovoril o milijon dolarjev vredni ponudbi Magica Johsona. Magic se na vse pretege trudi, da bi se James udeležil tekmovanja v zabijanju in je za to pripravljen celo plačati. ''Nimam še odgovora. Povejte mu, da se bom še oglasil,'' je malo v šali malo zares povedal James.

LeBrona so po koncu tekme še enkrat vprašali, kakšno je njegovo mnenje o mamljivi ponudbi, a košarkar Miami Heat ni kazal pretiranega zanimanja. ''V tem trenutku ne vem. Osredotočen sem na to, kaj delamo kot ekipa. Koliko je še do All-Star vikenda? Ne razmišljam o tem. Moram priznati, da je bilo zabavno slišati njegovo ponudbo,'' je dodal James.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.