Šport > Košarka
19 ogledov

LeBron premleva milijonsko ponudbo

lebron james EPA
Košarkar LeBron James očitno premleva ponudbo Magica Johnsonu, ki je zmagovalcu v zabijanju pripravljen plačati milijon dolarjev, če se tekmovanja udeleži tudi James. Eden najboljših košarkarjev na svetu odločitve še ni sprejel, saj bo naslednji All-Star vikend na sporedu šele čez nekaj manj kot leto dni.

LeBron James je v intervjuju pred tekmo z New York Knicks, na kateri je za zmago vročice prispeval 29 točk in 11 skokov, spregovoril o milijon dolarjev vredni ponudbi Magica Johsona. Magic se na vse pretege trudi, da bi se James udeležil tekmovanja v zabijanju in je za to pripravljen celo plačati. ''Nimam še odgovora. Povejte mu, da se bom še oglasil,'' je malo v šali malo zares povedal James.

LeBrona so po koncu tekme še enkrat vprašali, kakšno je njegovo mnenje o mamljivi ponudbi, a košarkar Miami Heat ni kazal pretiranega zanimanja. ''V tem trenutku ne vem. Osredotočen sem na to, kaj delamo kot ekipa. Koliko je še do All-Star vikenda? Ne razmišljam o tem. Moram priznati, da je bilo zabavno slišati njegovo ponudbo,'' je dodal James.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.