LeBron s svojo potezo po izpadu pretresel svet!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kljub še dveletni pogodbi je LeBron James po izpadu v konferenčnem finalu lige NBA namignil, da se morda poslavlja od košarke.
Oglej si celoten članek

Košarkar NBA ekipe Los Angeles Lakers LeBron James je po izpadu v konferenčnem finalu proti Denver Nuggets, ko so zlata zrna v seriji pometla z jezerniki s 4:0, izjavil, da ni prepričan, če bo z ekipo dočakal začetek sezone 2023/24.

Slovita Bleacher Report in TBT sta nemudoma poročala, da sta od številnih virov izvedela, da naj bi "kralj" James resno razmišljal o upokojitvi in ne menjavi v kako drugo moštvo, potem ko je po tekmi izjavil: "Preprosto nisem prepričan, če se bom jeseni, ko se začne sezona, vrnil z ekipo. O mnogih stvareh moram še razmisliti."

Jamesa naj bi po poročanju medijev precej dotolkel prepričljiv poraz in tako imenovana "metla" proti Nuggets. Čeprav ga za klub iz mesta angelov veže še dvoletna pogodba vredna 97 milijonov dolarjev, bi lahko po dvajsetih letih v najmočnejši ligi na svetu še pred iztekom slednje zaključil svojo pot.

Mnogi verjamejo, da James že dalj časa razmišlja, da je čas, da počasi zakjljuči veličastno kariero, medtem ko so drugi mnenja, da je šlo zgolj za čustveno izjavo nemudoma po tekmi, katere ne bi smeli jemati preveč resno.

Spet tretji, katerih ni malo, pa vidijo v Jamesovi izjavi premišljeno potezo, s katero naj bi pritisnil na vodstvo Los Angeles Lakers. Z drugimi besedami, pred naslednjo sezono naj sestavijo ekipo po njegovih željah, če ne, se je pripravljen celo upokojiti.

Nobena skrivnost ni, da si James najbolj želi ponovne združitve s Kyriejem Irvingom, ki je minulo sezono končal v dresu Dallas Mavericks in s katerim si želi vodstvo Dallasa podpisati dolgoročno pogodbo.

Jamesov izpad po tekmi bi tako lahko močno pokvaril načrte Maverickov, saj ni nobenega dvoma, da bodo Lakers pripravljeni storiti vse, da bi ja njihov prvi zvezdnik ostal zadovoljen. Irvinga se sicer z Lakers povezuje že dalj časa, po nedavnem nastopu Jamesa pa so govorice postale še glasnejše.

Po zadnji poročilih naj bi sicer imel Irving skrivni dogovor z vodstvom Dallasa, a ko pokličejo James in Lakers, košarkar težko ustane ravnodušen. Še posebej tako nestabilen in vihrav, kot je Kyrie, ki je znan po tem, da večkrat požre svojo obljubo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.