LeBron: To je nekaj najhujšega, kar sem storil v karieri

Foto: Epa LeBron James
Sodniki niso dojeli, kaj se dogaja.
Oglej si celoten članek

LeBron James jo zaradi svojega zvezdniškega statusa večkrat dobro odnese pri sodnikih, a poteza na dvoboju med LA Lakers in Utah Jazz je bila poglavje zase. To je po tekmi, ki so jo Jezerniki prepričljivo dobili z rezultatom 121:96, priznal tudi Kralj James.

V prvi četrtini je idol Luke Dončića obijal žogo, jo nato prijel, naredil tri korake in pol od črke A do črke H na parketu Utaha, nato pa mirno znova žogo poslal ob tla. Neverjetno, a sodniki so vso stvar spregledali.

"To je bila najhujša stvar, verjetno pa vsaj ena najhujših, ki sem jih storil v karieri. Kaj sem storil, se sploh nisem zavedal do polčasa, ko mi je eden od trenerjev pokazal celotno zadevo," je po tekmi dejal James, ki bi mu tako morali v statistiki ob 20 točkah, 12 asistencah in eni izgubljeni žogi pripisati še vsaj eno napako.

Sramotno Tako so okradli Dončića in kolege

LeBron James in Anthony Davis sta v tej sezoni Jezernike popeljala do 19 zmag na 22 tekmah in prvega mesta na Zahodu. Enako razmerje zmag in porazov ima na Vzhodu ekipa Milwaukee Bucks. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.