Šport > Košarka
6945 ogledov

Tako so okradli Dončića in kolege

Dallas, Los Angeles Lakers twitter
Slaba predstava delilcev pravice.

Dallas in Los Angeles Lakers sta odigrala fantastično tekmo, ki pa jo je na žalost zaznamovalo tudi sojenje. Sodniška trojka na parketu je imela kar nekaj sumljivih odločitev, 'zablestela' pa je prav ob koncu rednega dela tekme. Takrat je zgrešila prekršek Dwighta Howarda, ki je pri blokadi nepravilno zaustavljal Setha Curryja, slednji pa je nato zamujal pri pokrivanju Dannyja Greena. Nekdanji član Olimpije je s trojko ob pisku sirene sicer zadel za podaljšek. V njem so dominirali Jezerniki in slavili s 119:110.

Luka Dončić Novi rekordi Šport Dončić blestel proti LeBronu, ta je še kako odgovoril

Po koncu tekme se je pričakovano vsul plaz kritik na sojenje, izjemno zajedlivi in posrečeni pa so bili kar na uradnem twitter profilu Dallasa. "Navijači, potrudite se in zgrabite majico Mavsov pred naslednjo tekmo," so zapisali ob fotografiji na kateri Howard za dres vleče Curryja ter tako obupno odločitev sodnikov spremenili kar v marketinško potezo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice