LeBron znorel ob prizorih nasilja nad otrokom

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Ameriška športna javnost je ogorčena.
Oglej si celoten članek

Po spletu je zaokrožil posnetek nogometnega trenerja, ki se je med tekmo fizično znesel nad mladim igralcem ameriškega nogometa. Incident se je zgodil na tekmi ameriške mladinske nogometne lige, na kateri so se merili igralci do devet let.

Posnetek, na katerem je trener otroka, ki je sicer nosil čelado, udaril po glavi, je zgrozil tudi košarkarskega zvezdnika LeBrona Jamesa, ponosnega starša treh nadobudnih športnikov, ki pravi, da bi, če bi bil priča takšnemu prizoru, kar sam fizično obračunal z nasilnežem.

"Če bi bil tam, pa čeprav ne bi šlo za mojega otroka, bi prišlo do česa hujšega kot le do izmenjave besed," je sporočil košarkar Los Angeles Lakers.

Po poročanju TMZ-ja so trenerju že izkrekli prepoved udejstvovanja na tekmovanjih pod okriljem ameriške mladinske lige.

"Razočarani smo nad njegovim dejanjem, ki je v popolnem nasprotju z našimi vrednotami. Trener je do nadaljnjega suspendiran," je povedal podpredsednik lige Adam Laufer.

Osramočeni trener je že ponudil svoje opravičilo. "Opravičujem se za svoje dejanje, a konec koncev sem moški in ne bom bežal pred odgovornostjo. Naredil sem napako. Moral bi ga disciplinirati kasneje. Opravičujem se njemu, otrokom, mestu in družini. Za moje dejanje ni opravičila. Upam, da mi bo odpustil. Njegovi starši so mi," je dejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.