LeBrona čaka sramoten dan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
LeBron James je izgubil stavo z Dwaynom Wadom.
Oglej si celoten članek

Chicago Cubs so na naslov v bejzbolu čakali 108 let, v velikem finalu pa so šele na odločilni sedmi tekmi premagali Cleveland Indianse. Slednji so zadnjo od dveh lovorik osvojili leta 1948. Dvoboj omenjenih ekip je sicer poskrbel tudi za stavo med dvema košarkarskima zvezdnikoma.

Dwayne Wade, ki se je pred tokratno NBA sezono preselil v rodni Chicago, je v stavo prepričal LeBrona Jamesa, ki je v finalu stavil na zmago Indijancev. Tudi Kralj James si svoj košarkarski kruh sicer služi v rodni zvezni državi, prihaja iz Akrona, ta pa se prav tako kot Cleveland nahaja v Ohiu. Oba košarkarja sta tako navijača lokalnih bejzbolskih moštev.

James si je v živo ogledal sedmo tekmo, ki pa so jo na njegovo nesrečo dobili Cubs z 8:7. Med dvobojem izjemni košerkar ni skrival svoje pripadnosti:

James je po tekmi preko socialnih omrežij tolažil igralce ekipe Cleveland Indians, sam pa se nahaja pred težko nalogo. Na prvem gostovanju v Chicagu bo moral v dvorano priti oblečen v popolnem dresu ekipe Chicago Cubs.

"Oba imava rada modo. Rada se počutiva in izgledava dobro. Glede na to, katera ekipa izgubi v finalu, mora drugi na naslednjo gostujočo tekmo priti oblečen v obleko zmagovalnega moštva," je stavo pojasnil Wade. V Chicagu se tako že veselijo tekme, ki bo na sporedu 2. decembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.