Šport > Košarka
90 ogledov

LeBrona čaka sramoten dan

LeBron James Profimedias
LeBron James je izgubil stavo z Dwaynom Wadom.

Chicago Cubs so na naslov v bejzbolu čakali 108 let, v velikem finalu pa so šele na odločilni sedmi tekmi premagali Cleveland Indianse. Slednji so zadnjo od dveh lovorik osvojili leta 1948. Dvoboj omenjenih ekip je sicer poskrbel tudi za stavo med dvema košarkarskima zvezdnikoma.

Dwayne Wade, ki se je pred tokratno NBA sezono preselil v rodni Chicago, je v stavo prepričal LeBrona Jamesa, ki je v finalu stavil na zmago Indijancev. Tudi Kralj James si svoj košarkarski kruh sicer služi v rodni zvezni državi, prihaja iz Akrona, ta pa se prav tako kot Cleveland nahaja v Ohiu. Oba košarkarja sta tako navijača lokalnih bejzbolskih moštev.

James si je v živo ogledal sedmo tekmo, ki pa so jo na njegovo nesrečo dobili Cubs z 8:7. Med dvobojem izjemni košerkar ni skrival svoje pripadnosti:

James je po tekmi preko socialnih omrežij tolažil igralce ekipe Cleveland Indians, sam pa se nahaja pred težko nalogo. Na prvem gostovanju v Chicagu bo moral v dvorano priti oblečen v popolnem dresu ekipe Chicago Cubs.

"Oba imava rada modo. Rada se počutiva in izgledava dobro. Glede na to, katera ekipa izgubi v finalu, mora drugi na naslednjo gostujočo tekmo priti oblečen v obleko zmagovalnega moštva," je stavo pojasnil Wade. V Chicagu se tako že veselijo tekme, ki bo na sporedu 2. decembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.