Lepa gesta Rogliča in druščine

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenci na čelu s prvim kolesarjem sveta Primožem Rogličem so v dobrodelne namene podarili podpisane drese.
Oglej si celoten članek

Rotary klub Maribor Grad bo ob 20. obletnici delovanja v sodelovanju z Zavodom 13 organiziral dražbo kolesarskih dresov vrhunskih slovenskih kolesarjev. Svoj podpisan dres je v dobrodelne namene podaril tudi številka 1 na svetu, Primož Roglič.

Poleg Rogliča, ki je za konec sezone ubranil zmago na Vuelti in na svetovni lestvici končal leto kot številka 1, so drese za namen dražbe podarili še Matej Mohorič, Jan Polanc, Luka Mezgec in Simon Špilak.

Dražba se bo začela v torek ob 12. uri in končala dan pozneje prav tako ob 12. uri.

Zbrana sredstva bodo namenjena Zavodu 13, ki je neprofitna organizacija, ki osvešča o drugačnosti in nudi pomoč staršem posebnih otrok, so sporočili iz Rotary Cluba Maribor Grad.

Čustveni vrtiljak Slovenca zakuhala obilico drame

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.