Legenda Barçe gre za trenerja v Madrid

Foto: Žurnal24 Od leta 1996 do 2004 je dal Luis Enrique za Barcelono 74 zadetkov. (Foto: EPA)
Nekdanji španski reprezentant Luis Enrique bo novi trener Atletica iz Madrida. Dolgoletni član Barcelone se je odločil za Atletico, čeprav je imel na mizi tudi ponudbe Seville, Getafeja in Valencie.
Oglej si celoten članek

Atletico trenutno še vodi Quique Sanchez Flores, ki pa naj bi po koncu sezone zapustil Madrid. Sanchez Flores je z madridskim klubom v prejšnji sezoni osvojil naslov prvaka Evropske lige, v tej pa mu ni uspelo nadgraditi uspeha. Atletico je trenutno na sedmem mestu španskega prvenstva in se še bori za mesta, ki vodijo v evropsko ligo v prihodnji sezoni.

Luis Enrique je bil sicer raznovrsten nogometaš, ki je lahko igral tako na sredini igrišča kot v napadu. V karieri je od leta 1989 do 2004 igral za Sporting Gijon, Real Madrid in Barcelono. Za špansko izbrano vrsto je nastopil na svetovnih prvenstvih leta 1994, 1998 in 2002. Od leta 2008 je vodil Barcelonino mlado ekipo, s katero se je ustalil v drugi španski ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.